Gidsen in Brussel


waardebonnen 


Doe uw familie, vrienden of zakenrelaties eens een waardebon van Bruksel cadeau! Deze waardebonnen kunnen zowel worden gebruikt om deel te nemen aan een toer met vrije inschrijving (die worden opgesomd in onze kalender), maar ze kunnen ook worden gebruikt om een groepstoer te reserveren. Eventueel betaalt de ontvanger dan het verschil bij tussen de prijs van de toer en uw waardebon.

Hoe gaat u te werk? Stort het gewenste bedrag op het rekeningnummer KBC BE35 4222 1202 0137 (BIC KREDBEBB) met vermelding 'cadeaubon'. Stuur ook een mail naar [email protected] en vermeld voor wie de bon is, en of hij bedoeld is voor een groepstoer of een individuele inschrijving. 

Zodra uw geld op onze rekening staat, sturen we u per mail een waardebon met uniek nummer. Wie de bon heeft gekregen, kan ons dan contacteren en laten weten waarvoor hij de bon precies wil gebruiken.

Publicaties

Brukselbinnenstebuiten publiceert regelmatig over Brussel. Soms doen we dat in opdracht van anderen, soms verzorgen we eigen uitgaven. In de loop der jaren hebben we ook een uitgebreide bibliotheek opgebouwd met publicaties over verschillende Brusselse thema's, en ook over 'stedelijkheid' in het algemeen.  U mag deze bibliotheek altijd komen raadplegen, tenminste als u ons vooraf een seintje geeft.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

NATUURLIJK SINT-GILLIS  

Zelfs in een verstedelijkte gemeente als Sint-Gillis vind je heel wat boeiende voorbeelden van biodiversiteit. In opdracht van het Ecohuis  ging Bruksel op zoek langs straten, pleinen en parkjes. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

WIJKWANDELINGEN

In Brussel valt er meer te ontdekken dan de Grote Markt of de Heizel. In opdracht van Visit Brussels stippelde Bruksel wandelingen uit in zestien minder bekende buurten buiten het centrum.    

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

'WITTE BOEKJES'

Helden op sokkels, Gestolde tijd, à la limite en Paria zijn boekjes in een handig klein formaat (10x15 cm) die telkens een Brukselkijk op een bepaald stedelijk thema uitdiepen.     

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

BRUSSEL FIETST 

Samen met Muntpunt, Cactus Brussel à vélo en het AMVB werkte Bruksel vier fietsparcoursen uit in de hoofdstad, tussen 21 en 32 kilometer lang. De fietsgeschiedenis, mobiliteit en stadsontwikkeling zijn de thema's op de routes.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

ATLAS BRUSSEL

Het literair tijdschrift DW B (Dietsche Warande & Belfort) publiceerde in 2017 een themanummer over Brussel.  Bruksel schreef voor het nummer een 'zintuiglijke wandeling' in de Marollen.