In de kijker

Nieuwe tips om Brussel te verkennen en actua over Brukselbinnenstebuiten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Nieuwe toer voor groepen over street art

De Brusselse straten zijn een grote straatkunstgalerij. Graffiti, tags, flops, stickers, sjablonen, stencils... ze duiken onverwacht op. Van werken die in een artistieke traditie passen tot zuiver vandalisme: de diversiteit is enorm.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruksel verkent Thurn & Taxis

We gidsen graag en vaak op en rond de site van Thurn & Taxis, ook voor uw groep. Er zijn verschillende varianten mogelijk: T&T gecombineerd met de Havenlaan, met het bedrijvencentrum Greenbizz en de site van Tivoli...

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Combitips Molenbeek

Een verkenning in Molenbeek kan u prima combineren met een bezoek aan twee indrukwekkende musea in de gemeente: MoMuse, het gemeentemuseum, en La Fonderie, over arbeid en industrie. Meer tips om te combineren vindt u hier.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Waar blijft de nieuwsbrief? 

Kreeg u vroeger altijd de nieuwsbrief van Bruksel in de bus en is dat plots niet meer het geval? De nieuwe Europese privacyregels noopten ons er toe opnieuw uw toestemming te vragen, en misschien heeft u onze oproepen gemist.  Klik hier om u opnieuw te registreren.

Van alle markten thuis

Samen met Muntpunt, Korei, Cactus en Klare Lijn organiseerde Bruksel eind september 2018 een festivalletje over de Brusselse markten en de wijken waarin ze plaatsvinden. Voor uw groep doen we onze rondleidingen graag nog eens over, bijvoorbeeld op Abattoir in Kuregem of in Sint-Gillis.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Europese  proefkonijnen gezocht 

Het opdrachtenpakket over de Europese wijk dat Bruksel aanbiedt aan de derde graad secundair onderwijs of aan het hoger onderwijs, is aan vernieuwing toe. We zoeken scholen die ons feedback willen geven. In ruil krijgt u het opdrachtenpakket gratis!  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Wim kennis stopt als voorzitter...

In 1971 werd Brukselbinnenstebuiten opgericht door Wim Kennis. Al die tijd was hij onze voorzitter, de rots in de branding van de organisatie. Nu geeft hij de fakkel door. Wim blijft wel in de Brukselspiegel, de algemene vergadering.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

... Lutgard Vrints neemt de fakkel over

Onze nieuwe voorzitter is Lutgard Vrints, die al vele jaren voor Bruksel gidst. Ook in het bestuur duiken twee nieuwe namen van bestuursleden op: Eva Wilsens en Annemie Pijcke.