Gidsen in Brussel

In de kijker

Nieuwe tips om Brussel te verkennen en actua over Brukselbinnenstebuiten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

GEEN TOURS TOT 19 NOVEMBER 

Bruksel gidst in veilige omstandigheden! Bij Met uw groep op stap of wanneer u zich inschrijft voor een toer uit onze kalender, vindt u telkens de maatregelen die wij nemen.  TOT 19 NOVEMBER MOGEN WE GEEN TOURS ORGANISEREN.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wijkwandelingen visit Brussels 

Omdat veel mensen in deze coronatijden op zoek zijn naar ontspanning in eigen land, lanceert Visit Brussels weer de vijftien wijkwandelingen die Bruksel schreef. U vindt ze hier.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

woontours VGC in het najaar

Ook in het najaar 2020 organiseert de VGC weer heel wat Woontours, die door Bruksel in goede banen worden geleid. Het aanbod  vindt u hier. 

TOT 19 NOVEMBER KUNNEN DE TOURS NIET DOORGAAN.

doe-het-zelf-wandelingen  

Voor Muntpunt staken we de Doe-het-zelf-wandelingen in een nieuw kleedje. Je kan voor elk van deze toers de pdf afdrukken of het parcours op je smartphone volgen.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

nu ook een toer voor groepen over street art in stadshart

De Brusselse straten zijn een grote straatkunstgalerij: Graffiti, tags, flops, stickers, sjablonen, stencils. Van werken die in een artistieke traditie passen tot zuiver vandalisme, de diversiteit is enorm.  Naast de toer in de kanaalzone bieden we er ook een aan in het stadshart.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Waar blijft de nieuwsbrief? 

Kreeg u vroeger altijd de nieuwsbrief van Bruksel in de bus en is dat plots niet meer het geval? De nieuwe Europese privacyregels noopten ons er toe opnieuw uw toestemming te vragen, en misschien heeft u onze oproepen gemist.  Klik hier om u opnieuw te registreren.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruksel verkent Thurn & Taxis

We gidsen graag en vaak op en rond de site van Thurn & Taxis, ook voor uw groep. Er zijn verschillende varianten mogelijk: T&T gecombineerd met de Havenlaan, met het bedrijvencentrum Greenbizz en de site van Tivoli. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Combitips Molenbeek

Een verkenning in Molenbeek kan u prima combineren met een bezoek aan indrukwekkende musea in de gemeente: MoMuse (het gemeentemuseum), La Fonderie, of het MigratieMuseum van Foyer. Meer tips om te combineren vindt u hier.