Gidsen in Brussel

In de kijker


Nieuwe tips om Brussel te verkennen en actua over Brukselbinnenstebuiten.

100 JAAR GELEDEN WERD HEEMBEEK BIJ BRUSSEL GEVOEGD

Wij schreven een wandeling én een fietstocht uit voor deze verrassende uithoek.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruksel gidst opnieuw  

Bruksel mag opnieuw gidsen! Bij Met uw groep op stap of wanneer u zich inschrijft voor een tour uit onze kalender, vindt u telkens de veiligheidsmaatregelen die wij nemen.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

WIjkwandelingen visit Brussels 

Omdat veel mensen in deze coronatijden op zoek zijn naar ontspanning in eigen land, lanceert Visit Brussels weer de vijftien wijkwandelingen die Bruksel schreef. U vindt ze hier.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

woontours VGC  

De data van de Woontours in  voorjaar 2021 zijn bekend. Inschrijven kan via Wonen in Brussel.  


doe-het-zelf-wandelingen  

Voor Muntpunt staken we de Doe-het-zelf-wandelingen in een nieuw kleedje. Je kan voor elk van deze tours de pdf afdrukken of het parcours op je smartphone volgen.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

nu ook een tour voor groepen over street art in stadshart

De Brusselse straten zijn een grote straatkunstgalerij: Graffiti, tags, flops, stickers, sjablonen, stencils. Van werken die in een artistieke traditie passen tot zuiver vandalisme, de diversiteit is enorm.  Naast de tour in de kanaalzone bieden we er ook een aan in het stadshart.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Waar blijft de nieuwsbrief? 

Kreeg u vroeger altijd de nieuwsbrief van Bruksel in de bus en is dat plots niet meer het geval? De nieuwe Europese privacyregels noopten ons er toe opnieuw uw toestemming te vragen, en misschien heeft u onze oproepen gemist.  Klik hier om u opnieuw te registreren.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruksel verkent Thurn & Taxis

We gidsen graag en vaak op en rond de site van Thurn & Taxis, ook voor uw groep. Er zijn verschillende varianten mogelijk: T&T gecombineerd met de Havenlaan, met het bedrijvencentrum Greenbizz en de site van Tivoli. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Combitips Molenbeek

Een verkenning in Molenbeek kan u prima combineren met een bezoek aan indrukwekkende musea in de gemeente: MoMuse (het gemeentemuseum), La Fonderie, of het MigratieMuseum van Foyer. Meer tips om te combineren vindt u hier.