Beeldenbank noordwijk

verhalenkaart

Met alle info die we bij elkaar brachten over de Noordwijk, maakten we een 'Storymap' of een 'verhalenkaart', die u digitaal van de ene interessante plek naar de andere brengt.  En die u duidelijk maakt hoeveel er in de wijk in enkele decennia is afgebroken, bijgebouwd, zelfs ... herplaatst.   


Ga naar de verhalenkaart

lezing op YOUTUBE of live

De overvloedig met beelden geïllustreerde digitale lezing die we over de Noordwijk  gaven, werd opgenomen en kan u raadplegen via YouTube. Zo wordt u zelf een specialist van de wijk!  Of wilt u de spreker graag uitnodigen om een lezing te komen geven? Dat kan ook.


Contacteer ons

Kijk en luister naar de presentatie van Bert De Bisschop

DOE-HET-ZELF-wandeling

Ongetwijfeld heeft u zin gekregen om zelf de Noordwijk te gaan verkennen. Wilt u dat doen op eigen houtje, dan kunnen we u de Doe-het-zelfwandeling aanbevelen die we samen met Muntpunt uitwerkten.  Wilt u een papieren exemplaar, dan kan u dat oppikken bij Muntpunt. Maar u kan het ook downloaden en printen (of raadplegen op uw smartphone).  


Dit is de weg naar de DHZ-wandeling

VOLG DE GIDS 

Wilt u met uw groep graag met een van onze gidsen op pad in de Noordwijk? Dat kan!  En volg onze kalender voor individuen, want we plannen regelmatig een verkenning van een buurt in de Noordwijk.


Ontdek de groepstour 'Couscous in Manhattan' 

OP zoek naar beeldmateriaal? naar nog meer info?

Bent u nieuwsgierig naar de andere beelden die we hebben uit de Noordwijk? Of uit een andere Brusselse wijk? Of wilt u graag weten welke boeken we over de wijk hebben in onze Brukselbib?


Contacteer ons