Wonen rond het kanaal - Zuid

Tickets

Wonen rond het kanaal - Zuid

Wilt u ontdekken waar het fijn en betaalbaar wonen is in Brussel? Fiets mee door de wijken in het zuidelijke deel langs het kanaal. U fietst in de buurt rond het Zuidstation, de Abattoir en Kuregem in Anderlecht, het Weststation en de Gentsesteenweg in hartje Molenbeek.


Tour per fiets

Gids: Annemie Pijcke

Start: 14u, Zuidstation, uitgang kant Onderwijsstraat, op de stoep voor de 'Thalys Lounge & more'

Einde: 18u, Zuidstation

Deelname: 6 euro  

U kan registreren voor de tour mét gebruik van een door ons geleverde elektrische fiets, of een door ons geleverde gewone fiets, of u kan uw eigen fiets meebrengen. De prijs blijft dezelfde.  

***

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

 
Tickets

Datum & Tijd
zondag 8 september 2024
14:00 18:00 (CET)

Toevoegen aan kalender

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.