Gidsen in Brussel

Wonen in het Zuidoosten van Brussel

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

In deze woontour fietst u door het zuidoosten van Brussel: de Europese wijk, Etterbeek, Elsene en Sint-Gillis. Stedelijke, trendy buurten met veel erfgoed en culturele voorzieningen, maar ook verschillende parken. U krijgt info over de bereikbaarheid, horeca en winkels, vrije tijd en groen in de buurt. Tijdens twee huisbezoeken vertellen buurtbewoners over hun dagelijks leven in het zuidoosten van Brussel.


Tour per fiets

Gids
: Stefan Van Camp

Start: 14u, voor het Luxemburgstation op het Luxemburgplein

Einde: zelfde plaats

Deelname: 6 euro

U kan registreren voor de tour mét gebruik van een door ons geleverde elektrische fiets, of een door ons geleverde gewone fiets, of u kan uw eigen fiets meebrengen. De prijs blijft dezelfde.  

Opgepast: het parcours is heuvelachtig.

***

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

 
Datum & Tijd
zondag 24 maart 2024
14:00 18:00 (CET)
Locatie

Brukselbinnenstebuiten

--Brukselbinnenstebuiten--
--Brukselbinnenstebuiten--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Brukselbinnenstebuiten

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.