Wonen in het Noordoosten van Brussel

Tickets

Registraties zijn gesloten

Wonen in het Noordoosten van Brussel


In deze woontour fietst u door het noordoosten van Brussel: vooral Schaarbeek, maar ook stukjes Evere en Sint-Joost-Ten-Node. Op het menu: Dichtbebouwde volksbuurten met veel voorzieningen, statige straten rond het Josaphatpark en residentiële wijken. U krijgt info over de bereikbaarheid, horeca en winkels, vrije tijd en groen in de buurt. Tijdens twee huisbezoeken vertellen buurtbewoners over hun dagelijks leven in het noordoosten van Brussel.


Per fiets

Gids:  Lutgard Vrints

Start:  Voor de ingang van het station van Schaarbeek 

Einde:  Idem

Deelname: 6 euro  

U kan registreren voor de tour mét gebruik van een door ons geleverde elektrische fiets, of een door ons geleverde gewone fiets, of u kan uw eigen fiets meebrengen. De prijs blijft dezelfde.  

***

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

 

 


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zondag 16 juni 2024
14:00 18:00 (CET)

Toevoegen aan kalender

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.