Gidsen in Brussel

Van Woluwevallei tot Flagey

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

In deze woontour verkent u wijken in het zuidoosten van Brussel Etterbeek, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe, Watermaal-Bosvoorde en Elsene. In dit groene en residentiële deel van Brussel zijn er veel villa's, maar ook authentieke tuinwijken en art nouveau herenhuizen. U krijgt info over de bereikbaarheid, horeca en winkels, vrije tijd en groen in de buurt. Tijdens twee huisbezoeken vertellen buurtbewoners over het dagelijks leven in hun wijk. 

Een broodjeslunch is inbegrepen.


Per bus

Gids: Stefan Van Camp

Start: 9u45, Centraal Station kant Kantersteen

Einde: 14u30, Centraal Station

Deelname: 12 euro (bus en broodjeslunch inbegrepen)


In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

Datum & Tijd
zondag 25 februari 2024
09:45 14:30 (CET)
Locatie

Brukselbinnenstebuiten

--Brukselbinnenstebuiten--
--Brukselbinnenstebuiten--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Brukselbinnenstebuiten

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.