Van Neerpede tot Midi

Tickets

Van Neerpede tot Midi

In deze woontour verkent u het westelijk deel van Brussel: Sint-Jans-Molenbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Anderlecht en Neerpede. Neerpede is een groene long voor Brussel, een stukje Pajottenland in Anderlecht. Wist u dat er heel wat parken in Anderlecht zijn? En dat Molenbeek ook een villawijk heeft? U ziet de variatie aan buurten en spreekt met bewoners over hun ervaring met de buurt.

Een broodjeslunch is inbegrepen.


Bustour

Gids: Lutgard Vrints

Start: 9u45, Centraal Station, kant Kantersteen

Einde: 14u30, zelfde plaats

Deelname: 12 euro, busvervoer en broodjeslunch inbegrepen

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be


Tickets

Datum & Tijd
zondag 24 november 2024
09:45 14:30 (CET)

Toevoegen aan kalender

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.