Gidsen in Brussel

TRAGE WEGEN IN EEN SNELLE STAD - DOOR ANDERLECHT

zaterdag 17/10/2020 14:00 t/m zaterdag 17/10/2020 17:30 (Europe/Brussels)

Brussel, BelgiëTijdens deze 'Dag van de Trage Weg' gaat u met een Brukselgids op stap doorheen het zuidwesten van Brussel, op zoek naar wegen waar het aangenaam wandelen is... of zou kunnen zijn. En, bijna tegen de verwachting in: dat zijn er nogal wat.
Van bij het Zuidstation gaat het door het drukke maar verrassend wandelvriendelijke Kuregem, over ondergewaardeerde middenbermen en jaagpaden, doorheen het historische centrum van Anderlecht naar de parkengordel aan de rand van de stad. Telkens bekijken we wat de ruimte comfortabel maakt voor de wandelaar en wat er zou kunnen verbeteren.
Stapschoenen komen goed van pas voor deze Thematour, want hij is zeven km lang.  

Te voet.
Brukselgids: Michaël Valkeniers
Start: 14u, bij het Zuidstation, op het Hortaplein, aan het borstbeeld van Paul-Henri Spaak
Einde: 17u30, in de buurt van tramhalte Marius Renard


We maken onze verkenningen veilig door ervoor te zorgen dat deelnemers voldoende afstand kunnen houden van elkaar en van de gids. Daarvoor gebruiken we een audiosysteem (met dank  aan Visit Brussels). Breng uw eigen oortjes mee. (De meeste oortjes die passen op een gsm, passen ook op ons systeem. Ze hebben een 3,5 mm mini-jack aansluiting). Heeft u geen oortjes, dan kan u er eentje kopen bij de gids voor 1 euro. Het gebruik van een mondmasker bevelen we sterk aan.


Waar
Visualiseer in Google Maps
Brukselbinnenstebuiten
Hopstraat 47
    bus 1
    1000 Brussel
    België
Wanneer
Van zaterdag 17/10/2020 14:00
Tot zaterdag 17/10/2020 17:30
Organisator
Brukselbinnenstebuiten
Sociale stream

Uw website titel

Uw website titel