Street vs Art Centrum

Tickets

Registraties zijn gesloten

Street vs Art Centrum
Wie beslist wat 'gewenst' en 'ongewenst' is in het straatbeeld? Na onze Street><Art-wandeling in de kanaalzone verkennen we de Brusselse straatkunst langs een volledig nieuw parcours, door het centrum.

Brussel investeert steeds meer in haar imago als Street><Art-stad. Op straathoeken en gevels verschijnen werken van (inter)nationale artiesten, vaak in opdracht van de stad. Ze moeten een nieuw soort toerisme aantrekken. Een Brukselgids neemt u mee van aan BOZAR, langs het toeristisch centrum naar de Marollen, waar ook de illegale, spontane straatkunst nog steeds zijn plek opeist. We eindigen in de buurt van de Kapellekerk, waar het vroegere Recyclart en het skatepark de meest zichtbare uitingen zijn van de provocatieve subcultuur van taggers en graffeurs. 

Te voet
Gids: Benjamin Tollet
Start:  13u30, op het voetpad voor de ingang van Bozar (hoek Ravensteinstraat en Baron Hortastraat)
Einde: 17u, buurt Kapellekerk

Gaat u met een Brukselgids op stap, dan zorgen we samen voor uw veiligheid. We zorgen voor stadstours waarbij u voldoende afstand kan houden van elkaar en van de gids. Breng altijd een mondmasker mee. Dat kan u gebruiken op drukke plaatsen waar u onvoldoende afstand kan houden.

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zondag 26 september 2021
13:30 17:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Brukselbinnenstebuiten

Hopstraat 47
bus 1
1000 Brussel
België

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.