Oostende vandaag en morgen (per fiets)

Tickets

Registraties zijn gesloten

Oostende vandaag en morgen (per fiets)

Ook al is Oostende een middeleeuwse stad, toch oogt ze modern en blijft ze ‘iets aparts’. Sinds vanmorgen weten we hoe dat komt (zie de tour te voet 'Oostende vandaag en gisteren', 30/9 om 9u30). Nu is het uitkijken hoe Oostende daarmee aan de slag gaat. Want de stad staat niet stil. Fietsen we wat verder weg van het centrum dan ervaren we een stad die zich vernieuwt en daarvoor groene linten en een sociale verantwoordelijkheid als leidraden neemt.
Onze gids neemt u mee langs Petit Paris, de Oefenrenbaan, het Westerkwartier, groene en koninklijke linten, de tuinen van Stene en de indrukwekkende Mimosawijk. Kortom, daar waar de échte Oostendenaar woont en waar de stad de lijnen uitzet voor haar toekomstgerichte ontwikkeling.

Per fiets.
Brukselgids: Ann De Cannière
Start: 14u30, bij het standbeeld ‘De Vissersvrouwen’, voor de hoofduitgang van het treinstation (de trein uit Brussel komt aan om 13u15)
Einde: 18u, in dezelfde buurt
Deelname: 12 euro

Iedereen zorgt zelf voor een fiets. BlueBikes en eigen fietsen lenen zich perfect voor dit soort ritten. Daarnaast kent Oostende ook heel wat fietsverhuurders.


In het weekend van 30 september - 1 oktober 2023 verkent Bruksel de stad Oostende, tijdens de tours 
'Oostende vandaag en gisteren' (30/9 om 9u30, te voet), 'Oostende vandaag en morgen' (30/9 om 14u30, per fiets) en 'Oostende Oosteroever ' (1/10, 9u30, te voet en met het openbaar vervoer). U kan al deze tours gemakkelijk combineren. Voor elke tour moet wel apart ingeschreven worden.

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zaterdag 30 september 2023
14:30 18:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Brukselbinnenstebuiten

Hopstraat 47
bus 1
1000 Brussel
België

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.