Fietstour Cohousing

Tickets

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Fietstour Cohousing

NIEUW PARCOURS. 

Deze fietstour neemt u mee langs enkele Brusselse cohousingprojecten in Anderlecht (VAS13), Sint-Gillis (CoPost) en Vorst (Pass-Ages en Brutopia). 

Sommige zijn pas bewoond, andere al verschillende jaren. We worden overal ontvangen door een bewoner, die ons uitlegt hoe het project tot stand kwam en hoe het samenleven er verloopt. 

Deze tour toont heel diverse vormen van groepswonen, het is geen manier om kennis te maken met projecten die nog leden zoeken.

(Noot: deze tour toont verschillende vormen van groepswonen, het is geen manier om kennis te maken met projecten die nog leden zoeken.)


Woontour per fiets

Gids: Ann De Cannière

Start: Zuidstation, uitgang kant Onderwijsstraat, op de stoep voor de 'Thalys Lounge & more'

Einde:  Tramhalte Kastanjes (Vorst) met verbinding naar het Zuidstation (10 min).

Deelname: 6 euro  

U kan registreren voor de tour mét gebruik van een door ons geleverde elektrische fiets, of een door ons geleverde gewone fiets, of u kan uw eigen fiets meebrengen. De prijs blijft dezelfde.  

Opgepast: het parcours kan heuvelachtig zijn.

***

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

 Tickets

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.
Datum & Tijd
zondag 5 mei 2024
14:00 17:30 (CET)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Brukselbinnenstebuiten

--Brukselbinnenstebuiten--
--Brukselbinnenstebuiten--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Brukselbinnenstebuiten

Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.