Gidsen in Brussel

Wonen rond het Kanaal - Noord

Tickets
Van 6,00 €
Tickets ×
Kanaal - Noord gehuurde fiets
6,00 € 6.0 EUR
Kanaal - Noord gehuurde elektrische fiets
6,00 € 6.0 EUR
Kanaal - Noord eigen fiets
6,00 € 6.0 EUR

Wilt u ontdekken waar het fijn en betaalbaar wonen is in Brussel? Fiets mee door de wijken in het noordelijke deel langs het kanaal. Van wolkenkrabbers en hoogbouw in de Noordwijk, langs de levendige Kaaien, tot de wijken rond de groene site van Tour & Taxis in Laken en Molenbeek. Buurtbewoners vertellen u wat er in de buurt te beleven valt, waar u boodschappen kunt doen of sporten of iets gaan eten. 

Per fiets

Gids: Lutgard Vrints

Start: Voor de deur van de Exki aan de Bolivarlaan, bij de uitgang van het Noordstation (en dus niet meer bij de Flixbussen zoals vroeger)

Einde: Noordstation

Deelname: 6 euro  

U kan registreren voor de tour mét gebruik van een door ons geleverde elektrische fiets, of een door ons geleverde gewone fiets, of u kan uw eigen fiets meebrengen. De prijs blijft dezelfde.  

***

In de week voor de Woontour krijgt u van ons nog een mail met alle info op een rijtje.

***

We gidsen (gedeeltelijk) met een audiosysteem. De gids heeft dan een zendertje met microfoon, en de deelnemers ontvangen bij de start een ontvangertje. U brengt bij voorkeur uw eigen GSM-oortjes mee (met kabeltje en 3,5 mm jack, geen BlueTooth). Heeft u geen oortjes, dan kan u er kopen bij de gids (1 euro/set).  

***

Wonen in Brussel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) helpt mensen uit Brussel en Vlaanderen bij hun zoektocht naar een geschikte woning en buurt in de hoofdstad. Voor de organisatie van de Woontours doet de VGC al jarenlang een beroep op Brukselbinnenstebuiten. Meer info op www.woneninbrussel.be

 


 


Datum & Tijd
zondag 2 juni 2024
14:00 18:00 (CET)
Locatie

Brukselbinnenstebuiten

--Brukselbinnenstebuiten--
--Brukselbinnenstebuiten--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Brukselbinnenstebuiten

DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.